loader gif
adaugă cv vezi joburi (4)

Software Architect

Descrierea clientului Clientul nostru este o companie multinațională din domeniu IT care oferă servicii tehnologice în cadrul industriei medicale. Ca urmare a extinderii sale pe piață este disponibil postul de Software Architect, pentru orașul Cluj-Napoca. Responsabilitățile postului o Colaborarea cu inginerii sau dezvoltatorii de software pentru a selecta soluțiile potrivite de proiectare sau pentru a asigura compatibilitatea componentelor sistemului. o Identificarea datelor de sistem, componentelor hardware sau componentelor software necesare pentru a satisface nevoile utilizatorilor. Cerințele postului  Javascript, C#, .NET, NodeJS / Angular JS  Experiență în folosirea în producție a tehnologiilor de tip Docker / Kubernetes (constituie un avantaj)  Experiență dovedită prin aplicații (mai ales în partea de backend / business logic)  Interes pentru procesul de la design la release - dezvoltare / testare / deployment/maintenance  Minim 4 ani experiență în proiectarea și construirea de aplicații software  Engleză – nivel avansat Cu ce vei lucra? o .NET, C# o Docker / Kubernetes o NodeJS / Angular JS / React/ Cordova / Ionic o Microsoft Azure / VSTS ( mai nou numit Azure DevOps)

Descrierea clientului

Clientul nostru este o companie multinațională din domeniu IT care oferă servicii tehnologice în cadrul industriei medicale.   Ca urmare a extinderii sale pe piață este disponibil postul de Software Architect, pentru orașul Cluj-Napoca.

Responsabilitățile postului

o   Colaborarea cu inginerii sau dezvoltatorii de software pentru a selecta soluțiile potrivite de proiectare sau pentru a asigura compatibilitatea componentelor sistemului.

o   Identificarea datelor de sistem, componentelor hardware sau componentelor software necesare pentru a satisface nevoile utilizatorilor.    

 

 Cerințele postului

ü  Javascript, C#, .NET, NodeJS / Angular JS

ü  Experiență în folosirea în producție a tehnologiilor de tip Docker / Kubernetes (constituie un avantaj)

ü  Experiență dovedită prin aplicații (mai ales în partea de backend / business logic)

ü  Interes pentru procesul de la design la release - dezvoltare / testare / deployment/maintenance

ü  Minim 4 ani experiență în proiectarea și construirea de aplicații software

ü  Engleză – nivel avansat

 

Cu ce vei lucra?

  • .NET, C#
  • Docker / Kubernetes
  • NodeJS / Angular JS / React/ Cordova / Ionic
  • Microsoft Azure / VSTS ( mai nou numit Azure DevOps)
DISTRIBUIE